Húsüzemünk
Saját receptúra
Húsüzemünkben jelenleg 1200 m2-en folynak különböző munkafolyamatok az engedélyeink szerint.
Gyárthatunk napi 12 tonnáig:
- vörös árut
- száraz árut
- füstölt főtt termékeket
Bonthatunk napi 3 tonnáig:
- sertést
- marhát
- birkát
Fő termékeink a füstölt száraz kolbászok sertésből és vadból. Utóbbinál ügyelve, hogy csak szarvashúsból és sertés szalonnából álljon.
Termékeink saját receptúra alapján készülnek, hagyományos ízvilággal, hazai beszállítóktól és gazdáktól megrendelve alapanyagainkat. Családunknak mindig fontos volt a magyar termékvonal előnyben részesítése, hazai értékek képviselése és megtartása.
A füstölt termékeknél különösen figyelünk az érlelési és füstölési technológiára. Szárazáruinknál csak természetes anyagokat használunk előállításuk során.
Gyártunk még vörösárut, disznósajtot, paprikás főtt termékeket, valamint készítünk sült zsírt, bőrös és bőrnélküli tepertőt, natúr és ízesített tepertőkrémet.
Fotógaléria
A képekre kattintva nagyobb méretben is megtekinthetőek fotóink.
Bérgyártás ajánlatkérés
Az alábbi űrlap kitöltésével visszahívást kérhet vezetőségünktől. Megbeszélésünket követően elkészítjük Önnek egyedi árajánlatát.
Bármilyen kérdés / kérés esetén állunk rendelkezésre!